DIUMENGE 22: FINALITZEN LES INTENSES JORNADES DE PERALTA, ORGANITZADES PER LA UNIVERSITAT D'ESTIU DE LLEIDA I EL CERIB

La xerrada de la MERITXELL SERRET, coordinadora de la Fundació del Món Rural, sobre els "Reptes del món rural al segle XXI" va marcar un posterior debat sobre aquesta temàtica abans de que en CARLES BARRULL fes una valoració de les jornades molt positiva, seguit d'Enric marqués que tambés estava molt content. les jornades vàren culminar amb unes paraules d'agraïment per part de JOSÉ MIGUEL IBÁÑEZ, president de l'associació Cultural Castell de la Móra i de PILAR MELER, Alcadelsa de Peralta de Calasanç. L'acte acabà amb una entrega de certificats als alumnes de la Universitat de lleida matriculats en aquest Curs d'Estiu.
Per la tarda, es visità el
Museu de les Escoles Pies de Peralta de la Sal, amb els comentaris de JAVIER SÁNCHEZ.

Aquestes jornades han estat organitzades per la Universitat d'Estiu de Lleida i el Centre d'Estudis Ribagorçans i han comptat amb 2 crèdits de lliure elecció per als matriculats.
Han col·laborat: Instituto de Estudios Altoaragoneses, Institut Ramon Muntaner, Institut d'Estudis Ilerdencs, Iniciativa Cultural de la Franja, Ajuntament de Peralta de Calasanç, Associació Cultural Castell de la Móra, Comarca de La Llitera, Comarca de la Ribagorça i el Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça.

Comentaris