Inauguració de l'exposició i taula rodona sobre el món agrari al Pirineu

El passat dimecres 22 de juny es va inaugurar el Pont de Suert l'exposició "El món agrari a les Terres de Parla Catalana", una exposició organitzada per la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana, l'Institut Ramon Muntaner i la Fundació del Món Rural. L'acte del Pont de Suert estava organitzat pel CERIb, l'Ajuntament del Pont de Suert, el Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça i l'Associació per al Desenvolupament de la Ribagorça Romànica va comptar amb la presència del Alcalde del Pont de Suert, Albert Alins; del President de la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana i vice-president primer de l'Institut Ramon Muntaner, en Josep Santesmases i del Secretari General del CERib, en Carles Barrull.

Posteriorment, es va realitzar la taula rodona "El món agrari al Pirineu" amb la participació de Ramon Bisen. President de l’ADS de Vacú de l’Alta Ribagorça; de Montse Barado, tècnica del Projecte Grípia-Associació Rurbans i José Luís Castell “Pubill”, Vice-president de l’ADS d’Oví d´Areny-Benavarri. L'acte moderat per la Iolanda Ferran, Cap de l’oficina comarcal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya a l’Alta Ribagorça , va analitzar molt ampliament les problemàtiques i el present i el futur de l'agricultura i la ramaderia al Pirineu.

Aquesta exposició es pot veure a Casa Cotori-Oficina Municipal de Turisme del Pont de Suert, fins al dimecres 13 de juliol

Comentaris